Wat er nu precies op het menu staat in onze brasserie? Dat komt u op deze pagina te weten. Wij combineren een vaste menukaart met wisselende suggesties. Die laatste volgen de seizoenen en zijn ongetwijfeld een sensatie voor uw smaakpapillen! Wij maken er een punt van om met verse ingrediënten en streekproducten te werken. Gelieve ons contactformulier in te vullen als u zelf van onze gerechten wil komen proeven.
Voorgerechten | |
Oesters Cancale n°3 Oesters Cancale n°3 (gegratineerd) |
€ 3,50 per stuk € 5,50 per stuk |
Rundscarpaccio met salade & toast | € 17,50 |
Vitello tonnato met salade & toast | € 18,50 |
Tataki van tonijn met wasabi & unagi met salade & toast |
€ 19,50 |
Zeeuwse mosselen ‘Duchesse’ (500 gram) | € 18,50 |
Hoofdgerechten | |
Turbotin (500 gram) met puree & een slaatje | € 42,00 |
Tataki van tonijn met wasabi & unagi met avocadomayonaise, salade & toast |
€ 26,50 |
Rundscarpaccio met salade & toast | € 23,50 |
Vitello tonnato met salade & toast | € 24,50 |
Zeetongen (twee stuks) met puree & een slaatje | € 35,00 |
Zeeharmonie van oesters, mosselen, grijze garnalen & roze garnalen | € 32,00 |
Contrefilet met Thai noodles | € 36,00 |
Aux Caves d’Artois in De Panne is het uitgelezen adresje om gezellig te komen tafelen in een unieke zomerse setting.
Aux Caves d’Artois in De Panne is het uitgelezen adresje om gezellig te komen tafelen in een unieke zomerse setting.